Доставка

Начин на доставка

Fermoteka доставя своите стоки за страната с помощта на куриерска фирма Еконт. 

Какво включва доставката

В доставката се включват поръчаните стоки, фактура и гаранция за стоките.

Срокове за доставка

За цялата страна доставката до офис на Еконт е в рамките на 24 часа в работни дни след потвърждаване на вашата поръчка или в зависимост кога куриерската фирма посещава населеното място.

Срокът за доставка до адрес на клиента е 48 часа след потвърждаване на поръчката.

Цени на доставка

Доставката на всички агрегати е безплатна за територията на Република България. За всички останали стоки доставката е за сметка на клиента.

Връщане на стока

На основание чл. 50 ЗЗП потребителят има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, ЗЗП в 14-дневен срок, считано от датата на: приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя или когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока;


Правото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че задължително са изпълнени следните условия: Потребителят да е предоставил на АВДЖЪ ЕООД покупните документи за стоката, а именно: копие от оригиналната фактура или копия от оригиналната касова бележка придружена от съответната стокова разписка.

В случай на упражнено право на отказ от договор от разстояние потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на АВДЖЪ ЕООД не по-късно от 15 календарни дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на АВДЖЪ ООД за решението си да се откаже от договора. До момента на предаването на стоката от потребителя на АВДЖЪ ЕООД, рискът от случайното ѝ повреждане се носи изцяло от потребителя.