Резервни части

-10 %
Снимка на Комплект за доене на овце %100 силиконов

Комплект за доене на овце %100...

99,90 лв. с ДДС 89,90 лв. с ДДС

Комплект за доене на овце - силиконови, автомат %100 силиконов

Купи
-13 %
Снимка на Комплект за доене на 2 овце

Комплект за доене на 2 овце

199,90 лв. с ДДС 174,90 лв. с ДДС

Комплект за доене на 2 овце - с маркуч 2м

Купи
-10 %
Снимка на Централа за овце 150 сс моно

Централа за овце 150 сс моно

29,90 лв. с ДДС 26,90 лв. с ДДС

Централа за овце 150 сс моно

Купи
-17 %
Снимка на Автоматична централа със сензор за овце

Автоматична централа със сензо...

29,90 лв. с ДДС 24,90 лв. с ДДС

Автоматична централа със сензор за овце

Купи
Снимка на Уплътнител за автоматичен сензор кози - овце

Уплътнител за автоматичен сенз...


2,99 лв. с ДДС

Уплътнител за автоматичен сензор кози - овце

Купи
-8 %
Снимка на Чорапи за кози

Чорапи за кози

5,99 лв. с ДДС 5,49 лв. с ДДС

Чорапи за кози - гумиран

Купи